Over ons

Eric ten Barge

Eric ten Barge, oprichter en eigenaar van GiftDigger.com, heeft zijn sporen in zijn vakgebied ruimschoots verdiend. Naast zijn werkzaamheden in de bouwmaterieelsector was hij namelijk al vanaf 2003 betrokken bij verschillende websites over bouwmaterieel. En zoals dat gaat, van het een komt het ander en zo kwam ook het idee om allerlei leuke bouwmaterieel gerelateerde artikelen te gaan verkopen.

Dat begon klein met boeken, dvd’s, gadgets  en uiteindelijk ook miniatuuraanbouwdelen, bouw en constructie speelgoed, enzovoort. Maar het assortiment werd met de jaren ruimer en ruimer, waardoor een zelfstandige webshop een must werd. In 2014 werd de webshop GiftDigger een feit. De webshop bleek al snel een schot in de roos, wat gelijk terug te zien was in de verdubbeling van de verkoop in het eerste jaar.

Sterke naam
GiftDigger is niet alleen een goed gevonden combinatie van kado en graven, het blijkt ook een sterke naam voor de webshop. GiftDigger geeft namelijk een duidelijke link naar de interesses én achtergrond in het bouwmaterieel van zowel de oprichter/eigenaar als van de bezoekers/kopers. Het is een wereld waarin grote bouwmachines  en bouwvoertuigen een rol spelen en dat spreekt zowel jong als oud aan. Op dat gebied biedt GiftDigger in de webshop een bijzonder assortiment met stoere en leuke artikelen.

OnZE GEGEVENS


GiftDigger.com

Nijverheidsweg 6 D
6651 KS Druten
Nederland

Telefoonnummer: +31 (0) 487 820 222
E-mail: webshop@giftdigger.com

KVK nummer: 11069898
BTW nummer: NL001342827B54

IBAN nummer: NL08RABO0135032350
Rekeninghouder: 10BARGE