Over ons

Over ons

GiftDigger.com is in 2014 opgericht door Eric ten Barge. Eric is bouwkundige en machinist op grondverzetmachines. En boven alles groot liefhebber van bouwmachines, zwaar materieel en techniek. Door zijn werk in de bouw-, sloop- en recyclingwereld raakte hij vanaf 2003 betrokken bij verschillende websites over bouwmaterieel. Hij ontmoette vele liefhebbers en verzamelaars van modellen en andere artikelen die met grondverzet, transport en techniek te maken hebben en kreeg een goed gevoel voor wat ze leuk vonden en waar ze blij van werden.

WEBSHOP

Eric startte zijn onderneming met een beperkt assortiment van boeken, dvd’s, schaalmodellen, constructiespeelgoed en gadgets. Originele vondsten waar Eric in toenemende mate zelf zijn stempel op drukte. Met de jaren groeide het assortiment en werd een zelfstandige webshop steeds noodzakelijker. In 2014 werd de webshop GiftDigger een feit. Een schot in de roos, zo bleek uit de jaarlijkse verdubbeling van de omzet. De hobby werd (leuk) werk en Eric’s partner Diana sprong enthousiast bij in de verkoop en bij de klantenservice. GiftDigger beschikt over een eigen magazijn en afhaalpunt in Druten.

Duurzaam glimlachen

Inmiddels hebben Diana en Eric ruime ervaring met hun dienstverlening: vele tevreden klanten vinden originele cadeaus en gadgets op GiftDigger en het assortiment hebbedingetjes groeit gestaag. GiftDigger bouwt voort aan het assortiment, nog steeds gestuurd door een vlijmscherp gevoel voor wat aanslaat en welke artikelen een glimlach oproepen. Eric:

“Het gaat ons niet alleen om de marge. De glimlach van de klant is waar we gelukkig van worden. Dat mag je zien als een vorm van duurzaam ondernemen.”