Levering

Uw verzending

Pakketten worden normaal verzonden binnen 2 dagen na het ontvangen van de betaling en worden verzonden via PostNL of DPD met track and trace en worden afgeleverd zonder handtekening. Als u wenst uw pakket met een extra verzekering te laten verzenden waarbij een handtekening vereist is, zullen extra kosten in rekening worden gebracht, dus neem alstublieft van te voren contact op voor u kiest voor deze methode. Welke verzendwijze u ook kiest, wij kunnen u een link verstrekken waar u uw pakket online kan volgen.

Verzendkosten vergoeding houdt in dat de behandelings-, verpakkings- en de verzendkosten vergoed worden. De hoogte van het bedrag dat vergoed wordt hangt af van het totale gewicht van de zending. We adviseren u pakketten in een bestelling te laten verzenden. We kunnen niet 2 andere bestellingen combineren in een zending, als deze apart geplaatst zijn, zodat de verzendkostenvergoeding apart op beide bestellingen wordt toegepast. Uw pakket wordt verzonden op eigen risico, maar er wordt extra voorzichtig gedaan met breekbare objecten.

Dozen zijn ruim/groot genoeg zodat uw pakket voldoende beschermd is.

Levering / Afhalen Bestelling

Afhalen

Er bestaat ook de mogelijkheid om een bestelling zelf in Nederland af te halen. Na een gemaakte afspraak kan dit op ons afhaalpunt (APG) aan de Nijverheidsweg 6 D in Druten (regio Nijmegen) worden afgehaald, waarbij we dan zorgen dat de bestelling daar klaar staat.