Veilig betalen

Bij GiftDigger.com kunt u de  bestelling vooraf veilig, via een beveiligde omgeving, betalen d.m.v. Giropay, iDEAL, Bancontact, SOFORT of via een overschrijving/online factuur. 

Giropay
Giropay is een populaire bankoverboeking betaalmethode in Duitsland. Omdat het werkt met real-time overboekingen, zijn de betalingen die worden gedaan met Giropay 100% gegarandeerd.

iDEAL
iDEAL is een betaalmethode waarmee u online aankopen snel en veilig kunt afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN-AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Bancontact
Bancontact bepaalt hoe het geld van de rekening van een betaler wordt verplaatst naar de rekening van een ontvanger. Voor een kaarthouder gebeurt de praktische uitvoering hiervan via de bank die zijn kaart heeft uitgegeven.

SOFORT
SOFORT (voorheen DIRECTebanking) is één van de populairste betaalmethodes in Duitsland & België en actief in 10 landen. Betalingen zijn direct en niet storneerbaar, waarmee het sterk op het Nederlandse iDEAL lijkt. Sofort-banking is een eenvoudige en directe betaalmethode die internationaal gebruikt kan worden.

Bankoverschrijving
Eenvoudig, zeker en kostenloos! Na controle van uw bestelling ontvangt u per mail onze bankgegevens. Maakt u het volledige factuurbedrag over en na ontvangst betaling wordt uw bestelling verstuurd. Deze betalingsmethode kan wereldwijd gebruikt worden.