Looney Tunes

Looney tunes is een klassieke tekenfilmserie met verschillende kleurrijke en unieke karakters. Tweety is een kleine kanarie die vaak het doelwit is van de kat Sylvester. Bugs Bunny is een konijn met een unieke persoonlijkheid. Road Runner is een vogel die altijd net buiten het bereik van Wile E. Coyote blijft. En Taz, die zich als een woeste en wilde tornado beweegt. Deze karakters en nog vele andere maken Looney tunes een onvergetelijke en klassieke serie.

De karakters staan bekend om hun komische avonturen en hun unieke stemmen.

Producten van Looney Tunes

Bij de webshop van GiftDigger hebben we de volgende producten:

  • Poppetjes van Looney Tunes-figuren
  • Mokken met Looney Tunes-figuren
  • Combinatie sets

De Looney Tunes karakters

Looney tunes is een Amerikaanse tekenfilmserie die van 1930 tot 1969 door Warner Bros. werd uitgebracht. De serie bevatte korte animaties met humoristische en soms absurde verhaallijnen. De hoofdfiguren waren Bugs Bunny, Daffy Duck, Porky Pig, Elmer Fudd, Tweety, Sylvester, Yosemite Sam en Foghorn Leghorn.

Sylvester & Tweety
Sylvester is een huiskat die graag kanaries eet. Tweety is een kleine kanarie die vaak in gevaar is. Sylvester zit altijd achter Tweety aan, maar Tweety is slim en weet altijd hoe hij aan Sylvester kan ontsnappen.

Road Runner
Road Runner is een renkoekoek met lange benen die heel snel kan rennen. Hij woont in de woestijn en is altijd op de vlucht voor de prairiewolf Wile E. Coyote, die hem probeert te vangen om hem op te eten. Road Runner is heel slim en gebruikt zijn snelheid om Wile E. Coyote tegen te werken.

Bugs Bunny
Bugs Bunny is de hoofdpersoon in de Looney Tunes serie. Hij is een wijsneusige en vindingrijke konijn dat vaak in de problemen raakt. Ondanks zijn kleine statuur is hij erg snel en sterk. Hij is ook erg intelligent en weet altijd hoe hij zich uit lastige situaties kan redden.

Taz
Taz is een klein, woest aandoend dier dat bekendstaat om zijn woeste draaien. Hij is een van de hoofdpersonages in de Looney Tunes-serie en verscheen voor het eerst in 1964. Taz is een Tasmanische duivel, een soort marsupiaal dat voorkomt in Tasmanië, Australië. Hij is klein van stuk, heeft een bruine vacht en een staart die om zijn lichaam heen draait. Taz is erg woest en kan zichzelf in een wervelwind veranderen. Hij is ook bekend om zijn luidruchtige eetgedrag; hij slokt alles naar binnen wat hij tegenkomt.

Alle producten van Looney Tunes