COBI BOUWSTEENTJES

De bouwsteentjes van het Poolse merk Cobi worden al sinds 1992 geproduceerd en zijn in meer dan 60 landen verkrijgbaar. Cobi kenmerkt zich door veel eigen details en goed passende steentjes die ook te gebruiken zijn in combinatie met andere toonaangevende bouwsteentjes-merken. Sinds 2013 in Nederland actief en heeft het een grote aantal bouw-themaā€™s. Denk bijvoorbeeld eens aan het leger-constructiespeelgoed met thema’s zoals World War II, Small Army, Armed Forces, Historical Collection of World of tanks.

Cobi bouwsets

Leger voertuigen / historische voertuigen

Het leger thema is erg uitgebreid. Van de BMW R75 met zijspan, een 122mm Howitser, Rommelā€™s Mammoth, Willyā€™s MB Combi, Kettenrad, Schwimm- en Kubelwagen tot aan de Mercedes L3000. Maar ook in de lucht is Cobi ruimschoot aanwezig. Van Chinook en Apache helicopters, Boeings, Spitfire en Douglas tot aan de Mirage straaljager. Erg indrukwekkend is het grote aanbod aan zeer gedetailleerde tanks. T34 Rudy, Tiger 31, Priest en Pantzers, Shermans en Sturmpantzers. Bijna alle tanks hebben meerdere beweegbare onderdelen, zoals draaibare geschutstorens en zijn voorzien van echte rupsbanden. Van kleine naar grote bouwprojecten, alles tot in detail geperfectioneerd.

Auto modellen

Maar ook de grote verscheidenheid aan Cobi Youngtimer-modellen is indrukwekkend. Merken uit het oostblok zoals Lada, Skoda, Trabant, Barkas, FSO, Syrena, Polonez, Wartburg (met caravan) en Warszawa. Maar ook modellen van Fiat, Ford, Hummer en Maserati zijn ruimschoots voorhanden.

Cobi
Sale