Ben jij op zoek naar een origineel,
leuk of stoer cadeau voor Vaderdag?

Dan ben je bij GiftDigger zeker aan het juiste adres! Want wij hebben een ruim aanbod om vaders, opaā€™s, stief- en schoonvaders te verwennen met een origineel en leuk vaderdagcadeau.

Vaderdag cadeau gadgets

In ons assortiment vind je een ruime selectie originele Vaderdag gadgets. Verras je vader met bijvoorbeeld een gek peper- en zoutstel in de vorm van verkeerskegels, een stoere Graafbak mok of een Rubix Cube mok.

Toon meer

Vaderdagcadeau voor verzamelaars (legermaterieel)

Wat dacht je bijvoorbeeld van bouwpakketten met stoere modellen uit de 1e en 2e wereldoorlog. Denk aan gedetailleerde Sherman-, Tiger en Leopard-tanks, historische voer-, & vaartuigen. Maar ook bouwsteentjes van Apacheā€™s, Chinooks en Mirageā€™s. Mooie bouwpakketten waarmee hij gegarandeerd uren lang plezier van heeft.

Toon meer

Vaderdagcadeau voor autoliefhebbers

Als het kon zou iedereen natuurlijk een dure sportwagen kopen als Vaderdag geschenk! Helaas hebben de meeste mensen hier niet het budget voor. Gelukkig hoeft een origineel Vaderdag kado niet duur te zijn. Heb je al eens gedacht aan een schaalmodel auto o.b.v. bouwsteentjes? Merken uit het oostblok zoals Lada, Skoda, Trabant, Barkas, FSO, Syrena, Polonez, Wartburg (met caravan) en Warszawa. Maar ook modellen van Fiat, Ford, Hummer en Maserati. Hier zou je toch het perfecte vaderdagkado moeten vinden?

Toon meer

Dus zet je pa de derde zondag van juni eens goed in het zonnetje en verras hem op vaderdag met een cadeau wat hij echt niet verwacht.
Een stoer & origineel GiftDigger cadeau!