Unieke en originele GraafbakMok

Het is een echte blikvanger, zowel als decoratie, geschenk en natuurlijk om uit te drinken. Ondanks dat deze mok van kunststof is, voelt deze toch wel goed aan en ook de smaak word niet aangetast.

Deze GraafbakMok is een leuke en unieke gadget voor zowel de liefhebbers als ook de bedrijven.

  • Materiaal: Kunststof (PC)
  • Gewicht: 150 gram.
  • Capaciteit: 180 ml.
  • Vaatwasmachinebestendig
  • Hittebestendig tot 90 graden

Niet te gebruiken in de magnetron of oven!

In de smaak vallen met de GraafbakMok

Het onstaan
De GraafbakMok werd al in 2010 als fotorealistisch 3D concept model op het internet gepresenteerd. Maar het realiseren van dit concept model tot een echte graafbak-mok bleek toch niet zo eenvoudig te realiseren. Het mooiste zou zijn als deze mokken van keramisch materiaal gemaakt zouden zijn, dit bleek een heel duur en moeizaam proces te worden. Omdat voor zo’n product als deze een aparte “productiestraat” moet worden ingericht zouden er minimaal 3000 tegelijk geproduceerd moeten worden om dit tegen een verantwoorde manier op de markt te kunnen brengen. Er is destijds geprobeerd om hier mensen voor enthousiast te krijgen die mee wilden investeren. Dit doel is helaas niet gehaald. Toch bleek dit concept model potentie te hebben, waarop begin 2014 een ondernemer uit Europa dit concept overnam en het van hoogwaardig kunststof (Poly Carbonaat) liet maken. Dit heeft o.a. de volgende voordelen; niet gebonden aan grote aantallen, makkelijker te fabriceren en een mooiere afwerking.

Aan de tand voelen
Uiteraard wilden we eerst ook deze GraafbakMok zelf aan de tand voelen, waarop we deze zelf en door een aantal relaties binnen ons netwerk hebben laten uitproberen. Ondanks dat deze mok van kunststof is, voelt deze toch wel goed aan en ook de smaak word niet aangetast. Deze graafbak-mok is een leuke en unieke gadget voor zowel de liefhebbers als ook de bedrijven, zeker met het oog op de aankomende feestdagen. Zo bestaat er ook de mogelijkheid om deze via ons te laten bedrukken met reclame of boodschap erop.

GraafbakMok laten bedrukken voor bedrijven

De mogelijkheid bestaat ook om de GraafbakMok via ons te laten bedrukken met reclame of boodschap erop.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en kosten.

Graafbak Mok bedrukt
Graafbak Mok bedrukt
Graafbak Mok bedrukt