Buurman en Buurman Ajeto!

Buurman en Buurman zijn bekend vanuit de populaire Televisie serie die vaak te zien is op de VPRO (op NPO3 / Zappelin) en de reclamespotjes van Essent en Lidl. Je kijkt naar twee hele gewone buurmannen. Al jaren lang zijn ze buren en delen alles met elkaar. Geen probleem is voor hen te groot en met elkaar klaren ze elke klus. Buurman en Buurman Ajeto! Ondanks dat het niet altijd even gemakkelijk gaat, weten ze met hun onuitputtelijke ideeën er voor te zorgen dat de dingen toch lukken zoals ze dat willen. Samen zijn ze een goed team en komen er op het laatst altijd weer uit.

Producten van Buurman en Buurman

Ga naar ons assortiment van populaire Buurman en Buurman producten. Voor verschillende leeftijden verkrijgbaar.
Nieuw

Weetjes over Buurman en Buurman Ajeto!

Wat is de oorsprong van Buurman en Buurman en in welk jaar zijn ze bedacht?

Buurman en Buurman (oorspronkelijk Pat a Mat) komen uit Tsjechië en zijn in 1976 bedacht door Lubomír Beneš.

Wanneer is de eerste Buurman en Buurman animatie film uitgekomen en hoe werd deze gemaakt?

De eerste Buurman en Buurman animatie film is uitgekomen in 1976 en werd gemaakt volgens een speciale “stop motion” techniek. Dat houd in dat de poppen bij elke beweging opnieuw op de foto worden gezet. Deze manier van werken was zeer tijdrovend. Het eerste animatie filmpje kreeg de titel; “Het avondeten” en ging over een ei dat tot leven kwam.

Wat roepen Buurman en Buurman heel vaak?

Buurman en Buurman zeggen altijd Ajeto als ze het klusje weer hebben geklaard. A je to is een Tsjechische uitspraak en betekent in het Nederlands zoiets als “voor elkaar” of “opgelost”.

Vanaf welke leeftijdscategorie is Buurman en Buurman?

Buurman en Buurman is voor kinderen vanaf 4 jaar maar is ook zeer geliefd  bij de volwassene. Het is van alle tijden en populair bij de kinderen en volwassenen.

Waar zijn de Buurman en Buurman items  te koop?

De producten van Buurman en Buurman zijn op GiftDigger.com te koop.
Buurman en Buurman Ajeto